سال گذشته، به مناسبت دوم آوریل روز جهانی پذیرش اوتیسم، اولین کتابچه از مجموعه کتابچههای مطالعات انتقادی معلولیت با عنوان دو مکتوب ترجمه و در سایت بیدارزنی منتشر شد که شامل ترجمه سخنرانی «به خاطر ما ماتم نگیرید» از جیم سینکلر و فصل اتوبیوگرافیک پایاننامه جودی سینگر بود. دومین مجلد این مجموعه، نگاهی است به اوتیسم با توجه به پژوهشهای تجربی کیفی و کَمّی و نظریههای جدید و از منظر مدل اجتماعی معلولیت و پارادایم تنوع عصبی (نورودایورسیتی).
بیدارزنی: زهراء علي، استادیار جامعهشناسیِ دانشگاه راتگرز در نیوارکِ ایالت نیوجرسی است. او در پژوهشهای خود پویاییهای زنان و جنسیت، جنبشهای اجتماعی و سیاسی...
شهر به مکانی پرتناقض با گفتمان تکصدایی مردانه همراه با مناقشاتی بر سر دسترسی و حضور زنان در فضای عمومی بدل شده است. از یک سو نظام حاکم مردسالار سعی دارد زنان را به عرصهی خصوصی سوق دهد از سوی دیگر شاهد چانهزنی و مقاومت زنان برای تحمیل خود به فضا هستیم.
تأسیس فروشگاهی مجلل با زرقوبرقی هوسانگیز که در گوشهای از شهر ژستی فرهیخته به خود گرفته است، راهیست برای در اختیار گرفتن نیروی جوان و با استعدادی که برای گذران دوران تحصیلش جویای کاری است که شأنی درخور داشته باشد.