تا قانون خانواده برابر: برگزار کنندگان این مراسم، فعالان حقوق زنان در شهرستان کرج، اولین بار بود که مراسم 8 مارس را برگزار می کردند.
در پنل اول این مراسم ابتدا سارا صحرانورد فرد، فعال حقوق زنان، مقدمه ای از چگونگی تعیین روز 8 مارس به عنوان “روز جهانی زن” و چگونگی برگزاری این مراسم در سالهای پس از انقلاب 57 را ارائه کرد. سپس نسترن شکوه، پژوهشگر و فعال حقوق زنان، گزارشی در ارتباط با خشونت علیه زنان و همچنین زنان روسپی ارائه داد؛ نتیجه گزارش از مطلب اول این بود که زنان تحت خشوت عموما دچار سندروم زنان کتک خورده اند و دارای اعتماد به نفس پایین، احساس گناه، احساس ناتوانی، افسردگی و استرس هستند. و اما زنان روسپی معمولا از خانوادههایی با فرهنگ مردسالار برخاستهاند و توسط پدران و همسرانشان تحت انواع خشونت اعم از بدنی، کلامی، روانی، اقتصادی، اجتماعی و جنسی واقع شدهاند، ازدواج اجباری داشتهاند و در نتیجه به احساس تنفر از خویشتن، عدم عزت نفس، شخصیت ضد اجتماعی، شخصیت نمایشی و اعتیاد دچارند.
پنل دوم با شعر زیبایی از نسیم محمدی ، فعال کارگری و زنان، آغاز شد که جمع را بسیار تحت تاثیر قرار داد. برنامه بعد در پنل دوم اجرای یک بازی سرگرم کننده بود که البته اجراکننده هایش خود مهمانان بودند. از میهمانان دعوت شد تا هرکدام در مورد موضوعی از موارد تبعیض علیه زنان بازی ای طراحی کند و آن فرد به همراه افراد دیگر آن بازی را اجرا کند؛ مثل شکاک بودن یک پدر، تبعیض در برخورد یک مادر با دختر و پسرش، اعمال سلیقه شوهر به همسرش در خرید، قتل ناموسی و… که مورد استقبال میهمانان قرار گرفت.
در ابتدای پنل سوم نجیبه اسدپور، عضو کمپین یک میلیون امضا و کنشگر حقوق زنان، درباره تاریخ جنبش زنان در ایران صحبت کرد. سپس در قسمت دوم حسن شفیعی، پژوهشگر و فعال حقوق زنان، شروط ضمن عقد را با تاکید بر مصوبه اخیر مجلس درمورد 110 سکه مهریه عنوان کرد که موضوع بسیار چالشی و بحث برانگیزی بود و باعث مشارکت فعالانه میهمانان در بحث شد.
در پنل چهارم شایان فیروزی ، کارگردان تئاتر و فعال حقوق زنان ، تئاتری سه اپیزودی را به اجرا گذاشت؛ یکی از اپیزودها اجرای شعر عصیان فروغ فرخزاد با صدای فروغ بود.
مراسم با بریدن کیک 101 سالگی هشت مارس در جهان و 90 سالگی اش در ایران به پایان رسید.
به امید 8 مارسی توام با برابری و بدون تبعیض و خشونت!