ایسنا: معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش از توسعه طرح “توانمندسازي دانشآموزان دختر” در روستاها و مناطق عشايري به ويژه مناطق محروم در سال تحصيلي جديد خبر داد.
فاطمه قربان در گفتوگو با خبرنگار«آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به طرح توانمندسازي دانشآموزان دختر، گفت: آموزشهاي تربيتي، بهداشتي و رواني دختران از مهمترين مسائلي است كه بايد مورد د توجه جدي قرار بگيرد و اين طرح براي دانشآموزان دختر مناطق محروم، روستايي و عشايري براي برخورداري از سواد و كاهش تبعيض جنسيتي در تحصيل تبيين شده است.
وي ادامه داد: اهميت ادامه تحصيل دانشآموزان دختر به اين دليل است كه اگر دختران بتوانند به مدارج علمي بالا دست يابند، قطعا در تربيت فرزندان و خانواده تاثير بسزايي خواهند داشت، لذا آموزش مهارتهاي ديني و زندگي در هدفگذاري اين طرح مد نظر قرار گرفته است.
به گفته معاون آموزش ابتدايي وزيرآموزش پرورش، بر اساس اين طرح، دختران يك مهارت را در طول تحصيل خود ميآموزند تا بتوانند در آينده علاوه بر تحصيلات عاليه، اشتغالآفرين بوده و از استقلال مالي برخوردار باشند، چراكه اين مساله در سلامت رواني آنها بسيار تاثيرگذار است.
به گفته، وي طرح توانمندسازي دختران دانشآموز با اولويت مناطق محروم در 3 استان مرزي محروم آغاز شده و در سال تحصيلي جاري نيز ادامه خواهد يافت.
قربان در پايان با اشاره به ارزشيابي توصيفي دانشآموزان نيز گفت: هدف آموزش و پرورش توسعه طرح ارزشيابي توصيفي با توجه به نتايج مثبت آن است، لذا اين طرح به صورت 100 درصد در پايه اول، دوم و سوم ابتدايي و در 30 درصد پايه چهارم در سراسر كشور اجرا ميشود، به طوري كه در سالهاي آتي در تمام پايههاي مقطع ابتدايي اجرا خواهد شد.