ایسنا: رييس اداره ايدز وزارت بهداشت با اشاره به خدمات مراكز مشاوره ويژه زنان آسيب پذير در كشور، گفت: تا پايان سال ، 10 مركز به مراكز مشاوره ويژه زنان آسيب پذير كشور اضافه ميشود.
دكتر عباس صداقت در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، تاكيد بر خدمات كاهش آسيب زنان آسيب پذير را از برنامههاي مهم اداره ايدز وزارت بهداشت عنوان كرد و گفت: با توجه به تجربه و فعاليت مثبت 16 مركز مشاوره ويژه زنان آسيب پذير كشور تا پايان سال 89، ده مركز ديگر نيز تا پايان سال به مراكز مشاوره ويژه زنان آسيب پذير اضافه ميشود.
وي ادامه داد: در اين مراكز عمدتا زنان درمعرض آسيب HIV گروه هدف هستند. به اين ترتيب زنان مصرف كننده تزريقي مواد مخدر، همسران مصرف كنندگان تزريقي مواد و زناني كه رفتارهاي جنسي محافظت نشده دارند شناسايي ميشوند و خدمات پيشگيرانه و كاهش آسيب به آنها ارايه خواهد شد تا از اين طريق خطر انتقال HIV از طريق ارتباطات جنسي كاهش يابد.
دكتر صداقت توجه بيشتر به كيفيت ارايه خدمات در مراكز بهداشتي و همچنين مكانيزه كردن نظام جامع جمعآوري اطلاعات HIV از سطوح محيطي به سطوح ستادي را از جمله اقدامات و برنامههاي اولويتدار اداره ايدز وزارت بهداشت در سال جاري عنوان كرد و افزود: با راهاندازي نظام جامع اطلاعات HIV در كشور، اين اطلاعات بررسي و تجزيه و تحليل شده و بازخورد آن براي مراكز ارايه خدمات ارسال خواهد شد.
گفتني است، رييس اداره ايدز وزارت بهداشت پيش از اين از بازنگري پروتكل درمان بيماريهاي آميزشي به ايسنا خبر داده بود و گفته بود كه اين پروتكل جديد به دانشگاه علوم پزشكي ابلاغ شده است. به اين ترتيب هنگام مراجعه بيماران مبتلا به بيماريهاي آميزشي اين بيماران به لحاظ علامتي و يا آزمايشگاهي مورد ارزيابي قرار ميگيرند و در صورت نياز درمانهاي لازم براي آنها انجام ميشود.