فارس: معاون امور دانشجويي و فرهنگي وزارت بهداشت گفت: ۴۹ درصد پزشكان عمومي، ۴۰ درصد پزشكان متخصص و ۳۰ درصد پزشكان فوق تخصص زنان هستند. همچنين از سال ۶۶ تا ۸۹ تعداد اعضاي زن هيئت علمي دانشگاههاي علومپزشكي ۷ برابر شده است.
فرحناز تركستاني در ديدار با هيئت پزشكي از عراق كه عصر امرز در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد اظهار داشت: انقلابي كه به رهبري امام خميني(ره) به پيروزي رسيد دستاوردهاي مهمي به ارمغان آورد كه آن را از انقلابهاي ديگر متمايز ميكند. يكي از اين دستاوردها توجه به كرامت انساني همه افراد به ويژه زنان است.
وي افزود: در نگاه اسلام كرامت انساني مورد تأكيد قرار گرفته است و بر اساس اصل ۲۰ قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران همه افراد ملت اعم از زن و مرد از حقوق انساني، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي يكساني برخوردارند.
تركستاني تصريح كرد: در اصل ۲۱ قانون اساسي دولت موظف شده است حقوق زنان را در تمام جهات تأمين كند و زمينههاي مساعد براي رشد شخصيت زن و احياي حقوق مادي و معنوي او را فراهم كند.همچنين سند چشمانداز ۲۰ ساله جمهوري اسلامي ايران نيز ارتقاء جايگاه زن در ابعاد مختلف را در نظر دارد.
وي يادآور شد: پيش از پيدايش انقلاب اسلامي ايران ايجاد تحولي نوين در نوع نگاه زن ايجاد شد و امام خميني(ره) براي زنان شخصيتي والا قائل بودند به طوري كه از دامن زن مرد به معراج ميرود و ايشان بر اين باور بودند كه شأن حقيقي زن انسانسازي است.
تركستاني تصريح كرد: در هر جامعهاي زنان داراي حقوقي هستند و قداستي مربوط به آنها در نظر گرفته شده است كه متأثر از فرهنگ و باورهاي فرهنگ و باورهاي حاكم بر آن جامعه است.ايران نماد كشورهايي است كه بر اساس آموزههاي اسلامي جايگاه انساني زنان و نقش مهم آن در حفظ و بنياد خانواده را ارتقاء بخشيده و زمينه رشد و شكوفايي آنها را فراهم كرده است.
وي گفت: از نگاه امام خميني(ره) زن همان حقوق مرد را دارد، حق تحصيل، حق كار، حق مالكيت، حق رأي دادن در تمام جهات.
معاون دانشجويي فرهنگي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: تعداد دانشجويان زن در مراكز آموزش عالي نسبت به دهه قبل از انقلاب ۲۰ برابر شده و دانشجويان مقطع دكترا و كارشناسي ارشد و كارشناسي طي ۳ دهه اخير ۲۲ تا ۲۶ برابر شده است. همچنين سهم زنان در ورود به دانشگاه ۶۰ درصد است.